Om

Mycket kan levereras genom att arbeta ensam och med rätt verktyg men otvetydigt bäst resultat uppnås genom ett starkt lagarbete. Vare sig det är ett uppdrag inom den egna avdelningen eller kross andra funktioner/avdelningar bygger det på ett samarbete och respekt av varandras kompetenser. Genom att sätta samman en grupp av individer, med rätt blandning av kompetens och bakgrund blir alltid 1+1 mer än 2.

Jag är i grunden mest positiv att arbeta i ett team men genom min mångåriga kompetens kan jag givetvis, om situationen så kräver, även utföra utredningar och analyser på egen hand. Vilket jag också har gjort vid ett flertal tillfällen, jag har erfarenhet av båda situationerna. Har även anlitats som föreläsare på en mängd antal konferenser inom IT området genom åren.

Genom mitt idrottsintresse och främst fotbollen, och mitt favoritlag Liverpool FC, har deras klubbsång inspirerat mig väldigt mycket. Liverpool FCs klubbsång är You’ll Never Walk Alone – YNWA – och betyder mycket mer än bara orden som skrivs, det betyder en tillhörighet, nå samma mål och sist men inte minst en passion.

    Lyssna gärna på följande länk.